Toad World® Forums

DRAG AND DROP ON LINKED SERVERNAME - FAULT TOAD-SS523 [1 Attachment]


#1

[ Attachment(s) from Hank_Freeman included below]

General editing of line 26, where I was dragging and dropping CATLMPSQLRELEASE
linked server id to space before [ABI(Allstate)_Holder]… Toad faulted …

image004.png


#2

Hi Hank,

Have you just tried to drag&drop a linked server name to the editor?

I’ve successfully drag&drop linked server to the editor with no
issues.

Can you please share more details?

Regards,

Valentin Baev


#3

Valentin, I have done this many time myself ( to drag&drop a linked server name
to the editor ) but for some strange reason it died right there.

I believe it is a fault within the Object Explorer where I am picking up the
name, because I never really made it to the editor…

Additionally, I had another event today where I was trying to change databases
in the object explorer to view a programming Stored Procedure after the change.

The Object explorer would not show the programming objects procedures or
function.

I was in the middle of a demo and could not collect the support bundle, I tried
to killed off the explorer and restart it and continue, I even tried a
re-connect, but in the end I had to save my 5 open editor files and then restart
Beta 523…

Trust me if I could have I would have sent in that issue as a bug as well.

Hank Freeman

Senior Systems, Database/Data Warehouse Architect

hfreeman@msn.com

678-414-0090 my cell Primary


#4

Valentin, I have done this many time myself ( to drag&drop a linked server name
to the editor ) but for some strange reason it died right there.

I believe it is a fault within the Object Explorer where I am picking up the
name, because I never really made it to the editor…

Additionally, I had another event today where I was trying to change databases
in the object explorer to view a programming Stored Procedure after the change.

The Object explorer would not show the programming objects procedures or
function.

I was in the middle of a demo and could not collect the support bundle, I tried
to killed off the explorer and restart it and continue, I even tried a
re-connect, but in the end I had to save my 5 open editor files and then restart
Beta 523…

Trust me if I could have I would have sent in that issue as a bug as well.

Hank Freeman

Senior Systems, Database/Data Warehouse Architect

hfreeman@msn.com

678-414-0090 my cell Primary
image002.jpeg


#5

Valentin, I have done this many time myself ( to drag&drop a linked server name
to the editor ) but for some strange reason it died right there.

I believe it is a fault within the Object Explorer where I am picking up the
name, because I never really made it to the editor…

Additionally, I had another event today where I was trying to change databases
in the object explorer to view a programming Stored Procedure after the change.

The Object explorer would not show the programming objects procedures or
function.

I was in the middle of a demo and could not collect the support bundle, I tried
to killed off the explorer and restart it and continue, I even tried a
re-connect, but in the end I had to save my 5 open editor files and then restart
Beta 523…

Trust me if I could have I would have sent in that issue as a bug as well.

Hank Freeman

Senior Systems, Database/Data Warehouse Architect

hfreeman@msn.com

678-414-0090 my cell Primary
image001.gif