Toad World® Forums

Pointer moves from place

Hi

With last version 4005, 32 bit , I’ve often a problem that when I work in several packages (or proc/func), when I switch from one to another, the cursor is not where I left it. Example : I left it on line 100 and when I get back it’s on line 41.

This is very new to this version.

Regards

Martin

I’ve the same problem with version 7.3.0.4019 in 64bit. When I left the package and go back to it, the cursor always stay in line 1. it is annoying when you are browsing a large package.

Hi Martin and Kentlai,

Thanks for your feedback, we are sill invest investigating…

After you left the packages (or proc/func), do you have any other steps?

Could you pls send me your full Support Bundel files and User profiler?

My Email: Michael.Luo@quest.com

Thanks,

Michael

Hi Martin and Kentlai,

Could you confirm that was the cursor line number issue or scroll bar issue?

Thanks,

Michael

Hi Mickael

It's not simple to reproduce on demand :wink: Tried this morning, but without succès. I'll keep an eye during the whole day.

Perhaps this could help you. I guess it is related to our "jumping" problem :

When I leave a package, the sub-procedure where I am is in bold, and I see the cursor. When I come back, the sub procedure is no more in bold, the cursor disappeared. If I pusch the space bar (for ex.), nothing happens : cursor position is lost ?

I'll have to work all day in packages, so i hope to be able to reproduce the "jumping" problem

Regards

Martin

Hi Martin and Kentlai,

we can reproduce your issue now.

we have create a defect SQLNAV-1936.

Thanks,

Michael

Hi Martin and Kentlai,

This problem has been fixed in latest beta(7.3.0.4053), thank you very much to try it…

if have any problem, let we know please, thanks.

Regards

Alan