Toad World® Forums

Refresh issue with adding an index to a table


#1

I’ve noticed this for a while but finally got around to putting an email
about it. If I have a filter active for tables, and I have a table selected
that is not the first table in the table list, then I add an index to the table,
the system refreshes the list but puts the selected table as the first table in
the list. This is quite annoying as I then have to go and select the table I
was working on again.

Thanks,


Charles Haines
Senior Software Developer
P: (410) 535-5590 x1196

Recorded Books, LLC
http://www.recorded books.com


#2

Hello Charles,
ER 74918 was created for tracking your request.

thanks,
Alexander


#3

It actually appears as if the refresh issues is bigger than just indexes. If I
make any changes to a table, stored procedure, etc it will refresh back to the
top item in the list.

What I also just noticed, is, I’m editing a stored procedure in the editor
which has REGIONS. Well I changed the actively selected stored procedure in
the explorer to view it’s details. It closed the region I was working in
in the editor which was a bit confusing. It appears the refresh issue is a
bigger one that I originally noticed.


Charles Haines
Senior Software Developer
P: (410) 535-5590 x1196

Recorded Books, LLC
http://www.recorded books.com

On Wed, Jun 16, 2010 at 3:13 PM, maximov_alexander
quest.com > wrote:

Hello Charles,
ER 74918 was created for tracking your request.

thanks,
Alexander

#4

Charles,
I’ve added this info to the request. Will try to address this in next release.

Thank you for the report!

Alexander Maximov