Toad World® Forums

Toad Editor Problem


#1

Toad Editor Problem


#2

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries
with bind variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

cid:image001.png@01CAA95A.3F04A420

After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more ??

Any ideas or am I missing something

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries with bind
variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

          After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more  ??

Any ideas or am I missing something


Podpis.jpeg


#3

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries
with bind variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

cid:image001.png@01CAA95A.3F04A420

After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more ??

Any ideas or am I missing something

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries with bind
variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

          After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more  ??

Any ideas or am I missing something


att1.dat (11.1 KB)


#4

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries
with bind variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

cid:image001.png@01CAA95A.3F04A420

After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more ??

Any ideas or am I missing something

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries with bind
variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

          After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more  ??

Any ideas or am I missing something


att1.dat (10.7 KB)


#5

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries
with bind variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

cid:image001.png@01CAA95A.3F04A420

After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more ??

Any ideas or am I missing something

Hi

while migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problem with executing queries with bind
variables:

With TOAD 9.7.x I am able to choose type Cursor on drop down menue.

          After migrating to TOAD 10.1.1.8 there is no CURSOR option
any more  ??

Any ideas or am I missing something


acip.vcf (298 Bytes)


#6

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
image002.jpeg


#7

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
image001.jpeg


#8

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
Podpis.jpeg


#9

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
att1.dat (16.4 KB)


#10

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
att1.dat (73.2 KB)


#11

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
att1.dat (14.3 KB)


#12

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
Podpis.jpeg


#13

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael

Thanks to Michael and all others

Regards!

Michael Staszewski wrote:

This is a bug which has been fixed in the 10.5 beta.

Michael
acip.vcf (298 Bytes)