Toad World® Forums

SB - AV when I click Refresh current node


#1

In tree view, I had a package body expanded and selected a procedure with the body in LHS. Clicked on Refresh current node results in AV.

EurekaLog 7.1.1.0

Application:

1.1 Start Date : Wed, 28 Jan 2015 15:06:29 -0600
1.2 Name/Description: Toad.exe - (Toad™ for Oracle®)
1.3 Version Number : 12.7.0.37
1.4 Parameters :
1.6 Up Time : 23 hour(s), 42 minute(s), 5 second(s)

Exception:

2.1 Date : Thu, 29 Jan 2015 14:48:34 -0600
2.2 Address : 000000000419CD6C
2.3 Module Name: Toad.exe - (Toad™ for Oracle®)
2.5 Type : EAccessViolation
2.6 Message : Access violation at address 000000000419CD6C in module ‘Toad.exe’. Read of address FFFFFFFFFFFFFFA0.
2.7 ID : D6F70000
2.8 Count : 1
2.11 Sent : 0

User:

3.2 Name : CHX
3.3 Email:

Active Controls:

4.1 Form Class : #32770
4.2 Form Text : Toad™ for Oracle®
4.3 Control Class: Button
4.4 Control Text : &OK

Computer:

5.2 Total Memory : 8453214208 (7.87 Gb)
5.3 Free Memory : 1439117312 (1.34 Gb)
5.4 Total Disk : 250056704000 (232.88 Gb)
5.5 Free Disk : 129190158336 (120.32 Gb)
5.6 System Up Time : 4 day(s), 13 hour(s), 32 minute(s), 56 second(s)
5.7 Processor : Intel® Core™2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
5.12 Virtual Machine:

Operating System:

6.1 Type : Microsoft Windows 7 (64 bit)
6.2 Build #: 7601

Steps to reproduce:

8.1 Text:

Call Stack Information:

|Methods |Details|Stack |Address |Module |Offset |Unit |Class |Procedure/Method |Line |

|*Exception Thread: ID=7380; Parent=0; Priority=-2 |
|Class=; Name=MAIN |
|DeadLock=0; Wait Chain= |

Comment=
7FFFFFFE
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
00000040
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#2

I can’t reproduce this. Does it happen every time for you? Does it happen on every package?


#3

I can reproduce (though I haven’t restarted Toad since the initial AV). Happens for the few packages I have tried.


#4

It screws up my SB window, so I have closed and reopened the SB window. Does not happen if I click on the Package name or on Body, then do the refresh. Only when I click on a procedure name within the body.


#5

I see it in the beta but not my dev build. I hate it when that happens! I’m looking at it…


#6

It doesn’t seem related, but possibly a recent change I made (about the History browsing down into the spec or body node) is the cause. I haven’t made any other SB changes lately. I’m going to back that change out and we’ll see what happens next beta.


#7

this is still a problem in .43


#8

Oops, I thought I had this one fixed. I see what’s going on now. It is fixed for next beta.