Toad World® Forums

Email submissions working?


#1

I noticed another post earlier this week about emails. I seem to be getting my emails for posts on the forum, but my email posts to the forum don’t seem to be going through. I have sent one twice and it’s not on the forum nor did it bounce back. Suggestions?


#2

This is a known problem. I’ve been sending the emails to the admin each time I experience it. I don’t know what the status is, but it’s very annoying to say the least.

On Thu, Aug 14, 2014 at 5:06 AM -0700, “Chris Johnson”
bounce-chrisjohnson@toadworld.com wrote:

Email submissions working?

Thread created by Chris Johnson
I noticed another post earlier this week about emails. I seem to be getting my emails for posts on the forum, but my email posts to the forum don’t seem to be going through. I have sent one twice and it’s not on the forum nor did it bounce back. Suggestions?

To reply, please reply-all to this email.

Stop receiving emails on this subject.

Or
Unsubscribe from Toad for Oracle - Beta
notifications altogether.

Toad for Oracle - Beta Discussion Forum

Flag
this post as spam/abuse.


#3

There are actually 1 separate issues, both of which are being investigated:

  1. Post by email sometimes fails - system discards the incoming email because it’s interpreted as NDR (Non delivery report). This affects very small portion of emails sent and the trigger for that may be missing/blank “reply-to” field

  2. Forum, Blog and other notifications don’t get sent immediately, but instead are queued up and then get sent in bulk.