Toad World® Forums

SQL_ID AWR TOAD report


#1

Using the SQL_ID AWR TOAD report - I don’t see the executions that I expect, i.e., a given SQL_ID shows up in OEM but not in the SQL_ID AWR TOAD report. I checked most of the obvious things like node #, snap_id, sql_id itself, etc. Any ideas are appreciated.

Thanks, Frank


#2

Look at the top sections of the report…under “snapshot period summary”. That should tell you what is being reported on. Do you see any differences there?

From: frank.dodgers [mailto:bounce-frankdodgers@toadworld.com]

Sent: Friday, July 05, 2013 3:34 PM

To: toadoracle@toadworld.com

Subject: [Toad for Oracle - Discussion Forum] SQL_ID AWR TOAD report

SQL_ID AWR TOAD report

Thread created by frank.dodgers

Using the SQL_ID AWR TOAD report - I don’t see the executions that I expect, i.e., a given SQL_ID shows up in OEM but not in the SQL_ID AWR TOAD report. I checked most of the obvious things
like node #, snap_id, sql_id itself, etc. Any ideas are appreciated.

Thanks, Frank

To reply, please reply-all to this email.

Stop receiving emails on this subject.

Or
Unsubscribe from Toad for Oracle - General
notifications altogether.

Toad for Oracle - Discussion Forum

Flag
this post as spam/abuse.


#3

ya that all looks good in the report, but in the body of the report all i get is “No data exists for this section of the report.” when in fact i know the given sql_id did execute duing that time.

Thanks, Frank


#4

hmmm…sorry for the dumb question, but is there any chance that OEM and Toad are not looking at the same databases?

I don’t know what else to suggest. You can go to Main Menu -> Spool SQL -> Spool to Screen to see what the SQL that is running to get the report from Oracle.


#5

Oops, make that Main Menu -> DATABASE -> Spool SQL -> Spool to screen.


#6

ha, no dumb questions, i checked that too. ran the same snap id’s and sql id for the prior day and it seems to work fine. scratching head. thanks, frank