Toad World® Forums

TOAD 10


#1

TOAD 10


#2

Hi there,

after migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problems with editing ORA
package with 2261 lines of code and only one body.
TOAD 10 simply hibernates and I must restart my session to continue. My
ORACLE is 10gR2 and 11gR2.

Any ideas ??

Thanks and best regards!

Hi there,

after migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problems with editing ORA package with
2261 lines of code and only one body.
TOAD 10 simply hibernates and I must restart my session to continue. My ORACLE
is 10gR2 and 11gR2.

Any ideas ??

Thanks and best regards!


Podpis.jpeg


#3

Hi there,

after migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problems with editing ORA
package with 2261 lines of code and only one body.
TOAD 10 simply hibernates and I must restart my session to continue. My
ORACLE is 10gR2 and 11gR2.

Any ideas ??

Thanks and best regards!

Hi there,

after migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problems with editing ORA package with
2261 lines of code and only one body.
TOAD 10 simply hibernates and I must restart my session to continue. My ORACLE
is 10gR2 and 11gR2.

Any ideas ??

Thanks and best regards!


acip.vcf (298 Bytes)


#4

Hi there,

after migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problems with editing ORA
package with 2261 lines of code and only one body.
TOAD 10 simply hibernates and I must restart my session to continue. My
ORACLE is 10gR2 and 11gR2.

Any ideas ??

Thanks and best regards!

Hi there,

after migrating to TOAD 10.1.1.8 I have problems with editing ORA package with
2261 lines of code and only one body.
TOAD 10 simply hibernates and I must restart my session to continue. My ORACLE
is 10gR2 and 11gR2.

Any ideas ??

Thanks and best regards!


att1.dat (40.5 KB)


#5

What do you mean by “ TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are
you doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From DB,
from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang or are you
trying to type when this happens? If you are trying to type, is there anything
in particular that you are entering that causes the hang? Do you see an
hourglass cursor to indicate that Toad is doing something?

Michael
Podpis.jpeg


#6

What do you mean by “ TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are
you doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From DB,
from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang or are you
trying to type when this happens? If you are trying to type, is there anything
in particular that you are entering that causes the hang? Do you see an
hourglass cursor to indicate that Toad is doing something?

Michael
image001.jpeg


#7

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to see the
body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “ TOAD 10 simply hibernates?” What exactly
are you doing when Toad stops responding? How are you loading the object?
From DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang or
are you trying to type when this happens? If you are trying to type, is
there anything in particular that you are entering that causes the hang? Do
you see an hourglass cursor to indicate that Toad is doing something?

Michael
att1.dat (40.5 KB)


#8

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to see the
body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “ TOAD 10 simply hibernates?” What exactly
are you doing when Toad stops responding? How are you loading the object?
From DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang or
are you trying to type when this happens? If you are trying to type, is
there anything in particular that you are entering that causes the hang? Do
you see an hourglass cursor to indicate that Toad is doing something?

Michael
Podpis.jpeg


#9

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to see the
body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “ TOAD 10 simply hibernates?” What exactly
are you doing when Toad stops responding? How are you loading the object?
From DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang or
are you trying to type when this happens? If you are trying to type, is
there anything in particular that you are entering that causes the hang? Do
you see an hourglass cursor to indicate that Toad is doing something?

Michael
acip.vcf (298 Bytes)


#10

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to see the
body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “ TOAD 10 simply hibernates?” What exactly
are you doing when Toad stops responding? How are you loading the object?
From DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang or
are you trying to type when this happens? If you are trying to type, is
there anything in particular that you are entering that causes the hang? Do
you see an hourglass cursor to indicate that Toad is doing something?

Michael
att1.dat (73.2 KB)


#11

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?
Podpis.jpeg


#12

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?
image001.jpeg


#13

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in
package code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?

From: toad@yahoogroups.com [mailto:toad@yahoogroups.com] *On Behalf
Of *Aci Polajnar
Sent: Tuesday, February 09, 2010 8:33 AM
To: toad@yahoogroups.com
Subject: Re: [toad] TOAD 10

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in package
code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?
Podpis.jpeg


#14

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in
package code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?

From: toad@yahoogroups.com [mailto:toad@yahoogroups.com] *On Behalf
Of *Aci Polajnar
Sent: Tuesday, February 09, 2010 8:33 AM
To: toad@yahoogroups.com
Subject: Re: [toad] TOAD 10

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in package
code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?
acip.vcf (298 Bytes)


#15

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in
package code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?

From: toad@yahoogroups.com [mailto:toad@yahoogroups.com] *On Behalf
Of *Aci Polajnar
Sent: Tuesday, February 09, 2010 8:33 AM
To: toad@yahoogroups.com
Subject: Re: [toad] TOAD 10

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in package
code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?
att1.dat (73.2 KB)


#16

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in
package code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?

From: toad@yahoogroups.com [mailto:toad@yahoogroups.com] *On Behalf
Of *Aci Polajnar
Sent: Tuesday, February 09, 2010 8:33 AM
To: toad@yahoogroups.com
Subject: Re: [toad] TOAD 10

I am just loading my package in TOAD 10 schema browser from the DB to
see the body. No typing or transfering to editor etc.
No problems with TOAD 9.7.2.5

Regards!

Michael Staszewski wrote:

What do you mean by “TOAD 10 simply hibernates?” What exactly are you
doing when Toad stops responding? How are you loading the object? From
DB, from file, etc.? Does just loading the object cause Toad to hang
or are you trying to type when this happens? If you are trying to
type, is there anything in particular that you are entering that
causes the hang? Do you see an hourglass cursor to indicate that Toad
is doing something?

Michael

Thank you John. The problem is caused by Formater and some errors in package
code.

Thank you and best regards!

John Dorlon wrote:

If you right click on a package (any package), is “Format Code”
checked? If so, if you uncheck it, does the problem go away?
att1.dat (40.5 KB)