Toad World® Forums

TOAD 5.8 problem with Database Diagram

I work with Database Diagram of the last version 5.8 of TOAD.
I compose my diagram with drag and drop of table of my DB and all is OK.
At this point I save it in a file.
The diagram that I save is screenshot AFTER_SAVE.JPG.

At this point I close the diagram designer.
I reopen it ant load my previous save file and with my disappointment I obtain diagram like the screenshot AFTER_REOPEN.JPG.

Why this ?

Have you some idea ?

At this point I must to reorganize my table to print correctly on my printer.

I stay tune for your answer.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Hi Sergio,

Thank you for reporting the issue.
I create the CR # 104822 to track it.

Thanks again for using Toad.
Aleksey

Hi Aleksey,

many thank’s for CR#104822.
I stay tune for next beta of TOAD to test it.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Dear Aleksey,

do you know if the problem has been solved in BETA version of TOAD 6.0 ?

Best regards.

Sergio Bertolotti

Last beta of TOAD SS 6.0.0.123 and the problem is still present.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Last beta version of TOAD SS 6.0.0.192 and the problem is still present.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Last beta version of TOAD SS 6.0.0.204 and the problem is still present.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Last beta version of TOAD SS 6.0.0.229 and the problem is still present.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Last beta version of TOAD SS 6.0.0.299 and the problem is still present.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Echo… echo… echooooo…

TOAD SS 6.0,

the problem is still present.

I hope to see it solved in 6.1 .

Hi TecNQ, excuse me for the echo.

Best regards.

Sergio Bertolotti

Sergio,

My apologies this fix didn’t come to 6.0.

I actually wanted to say thanks for everyone who’s helping us to shape the product - and that of echo as per each beta drop is helpful)))

Dear Valentine,

test with last beta of TOAD SS 6.1 and the problem is still present.

Any news when do you plan to solve this old problem ?

Best regards.

Sergio Bertolotti

Last beta of TOAD SS 6.5 and the problem is still present.

Can someone in Dell try to solve this problem ?

I open this ticket/discussion at November 2012 with TOAD SS 5.8 and now the problem i still present…

I stay tune for some answer.

Best regards.

Sergio

Last beta verson of TOAD SS 6.5 and the problem is still present.

I open this bug at November 2012 and now I don’t know something about this.

Can someone in Dell tell me more about this ?

Best regards.

Sergio

Last Beta version of TOAD SS 6.5.0.23 and the problem is still present.

Can someone in Dell tell me more about this ?

Best regards.

Sergio

Last Toad for SQL Server Beta 6.6.0.441 and the problem is still present.

When do you think to solve it ?

I stay tune for your answer.

Best regards,

Sergio

Last beta version of Toad for SQL Server Beta 6.8.0.636 (32 bit).

I’ve open first time the problem in November 2012 and today is still present.

I stay tue for your consideration,

Best regards,

Sergio