Toad World® Forums

[BUG] - Connection Bar problem

The “>>” button (for more windows) on the connection bar is greyed out.

Rob - I was not able to replicate the issue with either 32 or 64 bit beta. Are you using 32 or 64? Which O/S? If you can provide any other information that might help us replicate, it would be appreciated. Perhaps a print screen might help as well.

Thanks.

Windows 7 32-bit

Rob Steward | IT Software Development Advisor

Enterprise Data Solutions

From: Dennis Paulus [mailto:bounce-Dennis_Paulus@beta.toadworld.com]
Sent: Tuesday, May 07, 2013 8:09 AM
To: toadoraclebeta@beta.toadworld.com
Subject: RE: [Toad for Oracle - Beta Discussion Forum] [BUG] - Connection Bar problem

Rob - I was not able to replicate the issue with either 32 or 64 bit beta. Are you using 32 or 64? Which O/S? If you can provide any other information that might help us replicate, it would be appreciated. Perhaps a print screen might help as well.

Thanks.

Hey Rob - I still wasn’t able to replicate and I changed my connections and toolbars to look as close to yours as I could (from your print screen).

The only thing else I can think of is maybe your using a different style - go to Options > Toolbars/Menus > Toolbars - what is your Visual Style set to?

Standard

Rob Steward | IT Software Development Advisor

Enterprise Data Solutions

From: Dennis Paulus [mailto:bounce-Dennis_Paulus@beta.toadworld.com]
Sent: Tuesday, May 07, 2013 3:14 PM
To: toadoraclebeta@beta.toadworld.com
Subject: RE: [Toad for Oracle - Beta Discussion Forum] [BUG] - Connection Bar problem

Hey Rob - I still wasn’t able to replicate and I changed my connections and toolbars to look as close to yours as I could (from your print screen).

The only thing else I can think of is maybe your using a different style - go to Options > Toolbars/Menus > Toolbars - what is your Visual Style set to?

I changed it to Enhanced and it fixed it.

Rob Steward | IT Software Development Advisor

Enterprise Data Solutions

From: Steward, Rob
Sent: Wednesday, May 08, 2013 1:13 PM
To: ‘toadoraclebeta@beta.toadworld.com’
Subject: RE: [Toad for Oracle - Beta Discussion Forum] [BUG] - Connection Bar problem

Standard

Rob Steward | IT Software Development Advisor

Enterprise Data Solutions

From: Dennis Paulus [mailto:bounce-Dennis_Paulus@beta.toadworld.com]
Sent: Tuesday, May 07, 2013 3:14 PM
To: toadoraclebeta@beta.toadworld.com
Subject: RE: [Toad for Oracle - Beta Discussion Forum] [BUG] - Connection Bar problem

Hey Rob - I still wasn’t able to replicate and I changed my connections and toolbars to look as close to yours as I could (from your print screen).

The only thing else I can think of is maybe your using a different style - go to Options > Toolbars/Menus > Toolbars - what is your Visual Style set to?

Great. I can replicate it using ‘Standard’. I’ll create a change request for this.