Toad World® Forums

Users are not listed on the left pane of Schema browser

Hi everybody.

I am new to Toad.And I have a strange issue, that once I connected to an oracle database in Toad and try schema browser, I am not getting listed the Users on the left pan of the schema browser.I know it may be any preferance setings, Can somebody help me to fix this.

regards,

Noushad Ereelot

That could mean a few different things. Would you send a screen shot?

From: ereelot [mailto:bounce-ereelot@toadworld.com]

Sent: Thursday, July 25, 2013 4:12 AM

To: toadoracle@toadworld.com

Subject: [Toad for Oracle - Discussion Forum] Users are not listed on the left pane of Schema browser

Users are not listed on the left pane of Schema browser

Thread created by ereelot

Hi everybody.

I am new to Toad.And I have a strange issue, that once I connected to an oracle database in Toad and try schema browser, I am not getting listed the Users on the left pan of the schema browser.I
know it may be any preferance setings, Can somebody help me to fix this.

regards,

Noushad Ereelot

To reply, please reply-all to this email.

Stop receiving emails on this subject.

Or
Unsubscribe from Toad for Oracle - General
notifications altogether.

Toad for Oracle - Discussion Forum

Flag
this post as spam/abuse.

Dear John,

Thanks for the reply.

Please find belwo the screen shot.

7851.Capture.png

Hope this will help.I am using treeView for schema browser.

Please help me.

regards,

Noushad

Hello,

John will be out of the office for a couple of weeks but maybe I can help you. At first glance, it looks as if your “users” tab, or tree node in your case,
got hidden. Click on your “browser style” dropdown in the main SB toolbar and select “Configure LHS object types”. Is “visible” checked for Users?

Thanks,

Brad

From: ereelot [mailto:bounce-ereelot@toadworld.com]

Sent: Sunday, July 28, 2013 2:12 AM

To: toadoracle@toadworld.com

Subject: RE: [Toad for Oracle - Discussion Forum] Users are not listed on the left pane of Schema browser

RE: Users are not listed on the left pane of Schema
browser

Reply by ereelot

Dear John,

Thanks for the reply.

Please find belwo the screen shot.

Hope this will help.I am using treeView for schema browser.

Please help me.

regards,

Noushad

To reply, please reply-all to this email.

Stop receiving emails on this subject.

Or
Unsubscribe from Toad for Oracle - General
notifications altogether.

Toad for Oracle - Discussion Forum

Flag
this post as spam/abuse.

Tree node got hidden. Click on “browser style” dropdown in the main SB toolbar and select “Configure LHS object types”. Make sure “visible” is checked for Users.